Ulla Tofte i KU-bestyrelsen

Ulla Tofte
Ulla Tofte

UNI Københavns Universitets udpegningsorgan har udpeget Ulla Tofte og Ulrik Vestergaard Knudsen som nye eksterne medlemmer af KU’s bestyrelse for en fireårig periode.

Ulla Tofte er kendt som museumsdirektør for Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg og har tidligere blandt andet været direktør for M/S Museet for Søfart og for den erhvervsdrivende fond Golden Days. Hun er cand.mag. i historie og dansk fra KU.

Ulrik Vestergaard Knudsen er vicegeneralsekretær i OECD og har tidligere blandt andet været departementschef i Udenrigsministeriet. Han er cand.polit. fra KU.

De to nye eksterne bestyrelsesmedlemmer indtræder i bestyrelsen den 1. januar 2024, hvor de erstatter professionelt bestyrelsesmedlem Agnete Raaschou-Nielsen, som træder ud af KU’s bestyrelse pr. 31. december 2023, og tidligere direktør for Statens Museum for Kunst Mikkel Bogh, der udtrådte af bestyrelsen 1. juni 2023, som er blevet ansat som centerleder for nyoprettet Center for Practice-based Art Studies på Københavns Universitet.

 

 

 

Fik du læst

Seneste historier

Nyhedsbrev

Seneste historier

Det sker

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev