Tre-i-en tilbud i Nordsjælland

Karen Blixen Museet Rungstedlund er et af de tre museer, der giver samlerabat i 30 dage.
Karen Blixen Museet Rungstedlund er et af de tre museer, der giver samlerabat i 30 dage.

TILBUD Nyt samarbejde mellem Karen Blixen Museum Rungstedlund, Kunsthallen Gl. Holtegaard og Nivaagaards Malerisamling giver publikum særpris på kunstoplevelserne med kortet ‘3 i 30 dage’.

I en radius på 15 km findes tre markante kulturattraktioner i naturskønne omgivelser med historiske haveanlæg: Gl. Holtegaard, Nivaagaards Malerisamling og Karen Blixen Museum Rungstedlund. Hver især rummer de en særlig historie, der strækker sig langt tilbage i tiden med karakterfulde tidligere ejere. I dag udgør de hver især en samlende kulturel faktor i deres nærområder samtidig med, at de tiltrækker gæster fra ind- og udland til deres samlinger og særudstillinger.

Læs også

https://museumsmagasinet.dk/dronningens-decoupager-hos-karen-blixen/

Nu er de tre kulturinstitutioner gået sammen om et nyt samarbejde med kortet ‘3 i 30 dage’, der giver publikum adgang til de tre kunstoplevelser for kun 199 kr. Kortet kan købes alle tre steder fra 17. november 2023 og gælder i 30 dage fra første besøgssted.

Med kortet får man mulighed for at opleve tre kulturattraktioner og tre aktuelle særudstillinger til en god pris. De tre kulturinstitutioner håber, at ‘3 i 30 dage’-kortet vil inspirere til at opdage eller genfinde alle tre museer, der næsten er naboer, og hver har virkelig meget at byde på.

Læs også

https://museumsmagasinet.dk/smuk-og-farlig/

Lige nu venter der gæsterne vidt forskellige oplevelser i særudstillinger og samlinger på Karen Blixen Museum, Nivaagaards Malerisamling og Kunsthallen Gl. Holtegaard: Dronningens découpager og kostumer skabt til den aktuelle Bille August filmatisering af fortællingen Ehrengard på Karen Blixen Museum, vilde dyr og storslået natur med den store svenske maler Bruno Liljefors sammen med 500 års kunsthistorie på Nivaagaards Malerisamling og billedkunstner Emily Gernilds sanselige og farvestærke udstilling ‘Far har dukker med’ på Gl. Holtegaard.

Få flere nyheder fra museumsverdenen. Tilmeld dig museumsmagasinet.dk’s nyhedsbrev:

https://www.museumsmagasinet.dk/nyhedsbrev/

 

 

 

 

 

 

Fik du læst

Seneste historier

Nyhedsbrev

Seneste historier

Det sker

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev